Ibarska magistrala

Audi sletio u provaliju, četiri osobe povrijeđene

  • Izvor: novosti.rs
  • 03.08.2021.17:52

U saobraćajnom udesu, koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio danas, oko 14 sati, u mjestu Polumir na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Ušće, povrijeđene su četiri osobe i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „audi A6“, kraljevačke registracije, krećući se iz pravca Kraljeva prema varošici Ušće u ibarskoj klisuri, iz nepoznatih razloga sletio s puta u provaliju prema rječici sa desne strane kolovoza, dubokoj oko deset metara.

Tom prilikom povrijeđene su četiri osobe koje su bile automobilu i one su sanitetskim vozilima prevežene u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gdje su i zbrinute. U njihovom izvlačenju iz automobila učestvovali su pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice iz Ušća.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj se na ovoj, veoma prometnoj dionici magistrale kroz Ibarsku klisuru odvijao usporeno, a više okolnosti pod kojima se dogodio biće poznato nakon istrage.

Prije tačno 11 godina, u udesu na istoj lokaciji nastradala je tročlana porodica iz Raške čiji je automobil takođe sletio s puta.

(Novosti)