Исповијест

Аутомеханичар Марко породио супругу у ауту: Откуд знам, откинућу јој главу

  • Извор: Курир
  • 12.02.2024. 16:49

Жена је почела јаукати: "Излази глава!", а ја говорим: "Стрпи се!" Она каже: "Готово, порађам се!" Стао сам насред пута, спустио сједиште и стварно видим вири главица!

Ауто-механичар Марко Петрић (34) тог 2. октобра прошле године у колима сам, без ичије помоћи породио је супругу Марину Благојевић (27) из Црне Баре!

Беби Новаку се баш журило, па није могао да сачека да мајка стигне до лозничке болнице.

- Били смо код куће и жена је осjетила болове. Прво је била фрка јер су три аутомобила била паркирана у нашем дворишту, нисмо могли да изађемо док не склонимо први, а ја нисам имао кључеве да га покренем. Изгубили смо вријеме док смо нашли тај кључ. Послије је био лош пут Бадовинци-Прњавор - започиње причу Марко, који са Марином има троје дјеце:

Животни сан остао неиспуњен: Сахрањен Дејан Милојевић!

Животни сан остао неиспуњен: Сахрањен Дејан Милојевић!

- У Липничком шору, на 150 метара прије скретања за Лозницу, почела је да виче да се порађа. Нисам имао времена ни да скренем крај пута. Отворена врата и моја и њена. Сједила је на мјесту сувозача. Спустио сам сједиште и стварно видио да вири глава! Сјетио сам се да скинем дукс и да ставим испод ње, да не испрља сједиште!

Кад нема бабица и љекара, морале су да послуже руке искусног ауто-механичара, навикнуте да вуку, притискају, извлаче... Али овога пута нису пред Марком била кола и камиони и није му било нимало свеједно.

- Ухватио сам дијете за главу. Нити смијем да га стиснем за главу, нити да вучем. Откуд знам, откинућу главу. Видим ја она стиска стомак, стиснем и ја да јој помогне. Дијете је изашло. Видим дјечак!

Прихватио је дијете у наручје, Марина га је у страху питала: "Шта ћемо?" Пружио јој је бебицу, сјео за волан и кренуо до болнице у Лозници.

- Утрчао сам у породилиште и викао: "Породила ми се жена у ауту!" Сва срећа - све је прошло у најбољем реду. Да сам знао да ће се породити у колима, кренуо бих ка Шапцу, ближи је од Лознице. Медицинске сестре су ме питале како се нисам уплашио и да многи падају у несвијест.

Џони Деп више неће глумити у

Џони Деп више неће глумити у "Пиратима са Кариба"

Каже да није паничио и да је био присебнији од супруге Марине. Након што је као ауто-механичар успио да породи жену, услиједиле су и реакције пријатеља и комшија.

- Било је мало завитлавања да пређем у акушере, кажу да је чистији посао.

Марина наводи да је порођај трајао неколико минута.

Заказао још један британски носач авиона:

Заказао још један британски носач авиона: "Принц од Велса" није могао да исплови из луке

- Кад је кренуо порођај, Марко је морао да стане, прихватио је бебу, а послије су у болници пресјекли пупчаник. Супруг је био присебнији, ја се пола порођаја и не сјећам. Сва срећа па је све прошло како треба. То ми је трећи порођај, знала сам шта ме чека, али баш у колима да се породим - прича кроз смијех Марина.



(Извор: Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм