Nastavljeno prepucavanje

Baja pokazao sliku njega i sina Nenada Čanka: Djeca su izvanredna, a o tatama sve najljepše

  • Извор: АТВ
  • 16.11.2022. 17:35

Bura nakon što je Nenad Čanak izgovorio uvrede na račun Baje Malog Knindže se ne stišava, a sada je političaru odgovorio i sam pjevač.

Naime, Baja se oglasio i otkrio da je Čankov sin njegov veliki fan, a da o Nenadu neće ništa reći.

- Jedan jako kulturan dečko, pametan i moj veliki fan je njegov sin. Ja mislim da će ovo najviše da ga boli jer ovo je njegov sin koji cijeni moj rad i voli moje pjesme. O gospodinu neću ništa da kažem, ali sin mu je ekstra momak, isto kao što je moj veliki fan i Aleksa Balašević. Djeca su izvanredna, a o tatama sve najljepše - kazao je Baja Mali Knindža za "Happy TV".

Pjevač kaže da je cijela njegova povrijeđena zbog uvreda i kleveta koje je Čanak izrekao.

Podsjetimo, Čanak je juče vređao Baju u jutarnjem programu TV Happy i izrekao da Baja i njegova kćerka imaju hrvatski pasoš. Ljiljana Pajčin odmah se oglasila i navela da je političar izrekao "niz izmišljotina" na njen i račun cijele njene porodice.

Kćerka Baje Malog Knindže odgovorila Nenadu Čanku: Preko glave mi je da ljudi ispiraju usta sa mnom

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.