Banuo kod tazbine, pa se prvo izvinjavao i molio a onda potegao nož na bivšu i njene roditelje

  • 10.03.2021. 12:48

Stefan S. (36) iz Paraćina upao je u utorak uveče oko 19 časova u kuću svoje nevjenčane supruge u Paraćinu i nožem izboo nju i njene roditelje.

Zbog nasilja u porodici izrečeno mu je 50 dana zatvora i odmah je upućen na izdržavanje a policija će zbog nanošenja teške i lakih povreda protiv njega podnijeti krivične prijave.

- Sve se dogodilo za nekoliko minuta. Stefan je imao zabranu prilaska svojoj dvadesetšetogodišnjoj nevjenčanoj supruzi zbog prihičkog i fizičkog maltretiranja. To ga nije spriječilo da u utorak oko 19 časova nepozvan upadne u kuću djevojčinih roditelja. Prvo je počeo da se izvinjava i moli ali kada su ukućani bili uporni da je nepoželjan došlo je do svađe i koškanja.

Tada je Stefan potegao nož i nasrnuo na ukućane. Najteže je prošla pedesetsedmogodišnja tašta kojoj je Stefan nanio ubode opasne po život. Nevjenčanoj supruzi i njenom šezdesetdvogodišnjem ocu Stefan je nanio lake tjelesne povrede. Srećom,ipak je savladan a i policija je stigla veoma brzo pa je on uhapšen. Povrijeđenima je ukazana medicinska pomoć u paraćinskoj bolnici,navodi izvor Kurira.

Stefan je iste večeri priveden sudiji za prekršaje i poslije izrečena kazne smješten iza rešetaka. Ovo je samo još jedan u nizu napada Stefanovih na bivšu nevjenčanu suprugu koji je kulminirao krvavim sukobom sa njenim roditeljima.

Тагови: