Туга

Била је у седмом мјесецу трудноће: Ово је породиља која је преминула у болници

  • Извор: Курир
  • 29.02.2024. 16:32

Д.Л. (31) из Власотинца преминула је јутрос у УКЦ Ниш, а супруг се потресним ријечима опростио од ње на друштвеним мрежама.

"Анђеле, сваког дана док чувам нашег Акија причаћу му о теби како треба да буде добар како си ти била добра, срећо моја, ниси ово заслужила Гаге моје", написао је супруг В.Л.

Пар се вјенчао у септембру прошле године, а како незванично сазнаје Курир, преминула породиља је била у седмом мјесецу трудноће.

За здрав развој дјетета је најважнији један поступак родитеља

За здрав развој дјетета је најважнији један поступак родитеља

- Пацијенткиња је на пријему била у изузетно тешком општем стању. Након клиничког и ултразвучног прегледа пацијенткиња се пребацује у јединицу интензивне његе Клинике за гинекологију и акушерство. Приступљено је лабораторијској обради, реанимацији и припреми за хитан хируршки захват. Упркос хитном хируршком захвату и напорима дежурне екипе гинеколога и анестезиолога, пацијенткиња је јутрос 6.50 преминула - навели су у УКЦ Ниш.

Доктор Небојша Димитријевић, директор Опште болнице Лесковац у којој је порођена Д. Л.(31) из Власотинца, а која је јутрос преминула у УКЦ Ниш, каже за Курир да је наложио унутрашњу контролу у болници.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 02:00 Ноћни програм

    Ноћни програм