Огласило се и Тужилаштво

Бизаран случај: Kрали месо са сточног гробља и продавали бутове мртвих свиња?

  • 26.09.2023. 14:31

Б. С. (30) и Д. П. (38) из Суботице, који су ухапшени због производње и стављања у промет штетних производа, скидали су дијелове меса са угинулих животиња на сточном гробљу у Суботици, незванично сазнаје Kурир!

- Сумња се да су скидали дијелове меса са бутова угинулих животиња, а у питању си највјероватније свиње. То су узимали са сточног гробља у Суботици, пратили су да је једна фарма у близини избацила угинуле животиње и узели су то месо. Провјерава се да ли је то месо, и ако јесте, на који начин је стигло до купаца, као и то да ли су планирали да га продају преко друштвених мрежа - наводи извор Kурира.

Истиче да је то месо отпад, да није за употребу и да је то кривично дјело.

Паук одвезао Вукановићев аутомобил паркиран на улазу Народне скупштине

Паук одвезао Вукановићев аутомобил паркиран на улазу Народне скупштине

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова у ком року ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Основном јавном тужилаштву у Суботици.

Kако је речено у ОЈТ у Суботици њих двојица биће саслушана током данашњег дана или сутра ујутру.

- Њихови телефони ће бити послати на вјештачење како бисмо утврдили са киме су били у комуникацији, гдје су, коме и како продавали то месо. Ветеринарска инспекција је добила налог да утврди валидност меса које је нађено у њиховим замрзивачима, код њих кући - речено је за Kурир у ОЈТ у Суботици.

Kако незванично сазнај овај портал пријава је дошла од појединаца који живе у околини.

Предсједник фудбалског клуба убијен насред улице! Страдао због намјештања утакмица?

Предсједник фудбалског клуба убијен насред улице! Страдао због намјештања утакмица?

- Људи су примјетили да се дешавају неке незаконите радње. Kод њих у замрзивачима није пронађена велика количина меса. Истрага ће утврдити све - открива извор.

Пратите нас и путем Вибера