Невјероватна сцена

Богдан упратио гдје живи лопов који му краде грађу, па се лично обрачунао с њим

  • Извор: АТВ
  • 27.03.2024. 17:07

Можда и не тако занимљив снимак долази из Србије, околине Београда гдје је младић заједно са пријатељима одлучио да се обрачуна са комшијом који му непрестано краде ствари са имања. Не тако занимљив из разлога што се ово често дешава и људи се обрачунавају са комшијама лоповима редовно. Ипак, занимљиво је јер је младић Богдан Станишић читав свој поход снимио.

Како прича Богдан Стамишић, извјесни Бранко А. му је крао разне ствари са градилишта гдје прави кућу. Од алата, акумулатора до греда за кров. Не само да је односио грађу, него је и правио штету тако што је ломио и кидао материјал.

Бранко је био редовни посјетилац, а бјежао је макадамским путем што је власницима правило проблем да га ухвате. На крају су направили клопку и ухватили га.

"Све је кренуло када сам са пријатељима правио роштиљ. Сутрадан је нестала конструкција. Он је имао прилику да види да смо ту и када смо отишли. Његово мјесто пребивалишта је на доброј позицији јер може да види кад сам ту, а кад нисам. То је добро за њега, али добро је и за мене јер сада знам да је у близини", испричао је Станишић.

Он је уз помоћ ловачке камере снимио лопова у акцији. Камера је снимила и то двојицу лопова. У организованом походу заједно су односили грађевински материјал. Да би утврдио тачно гдје је, поставио је Џи пи ес, на одређен предмет. Након тога успио је упратити гдје живе лопови.

Станишић је, да би био сигуран, на крају обиљежио греде које су биле на имању, а да је сигуран да је нашао лопова, провјерио је греде у његовом дворишту. И биле су означене. На имању је затекао мајку Бранка А. која је тврдила да не зна да јој син краде. Шта се све издешавало, погледајте у снимку.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: