Premijer Srbije

Brnabić: Srbi na barikadama brane svoja prava i pobijediće

 • Izvor: Srna
 • 28.12.2022.09:08

Premijer Srbije Ana Brnabić poručila je predsjedniku samoproglašenog Kosova Vjosi Osmani Srbi da Srbi u južnoj srpskoj pokrajini na barikadama štite svoja prava koja su im uskratile takozvane kosovske vlasti i da će oni pobijediti.

"Srbi štite svoje pravo glasa koje ste im oduzeli, pravo na pravedno suđenje koje ste im uskratili i Briselski sporazum. Oni će pobediti i /premijer samoproglašenog Kosova Aljbin/ Kurti će biti poražen", poručila je Brnabićeva na "Tviteru" i istakla da je Osmanijevom saglasna da će na Kosovu i Metohiji prevladati demokratija i vladavina prava.

Brnabićeva je uputila oštre kritike Osmanijevoj zbog njenih njenih neosnovanih optužbi na račun Srbije i predsjednika Alekasadra Vučića.

Osmanijeva je prethodno na "Tviteru" optužila Srbiju i Vučića da stoje iza napada na novinare na sjeveru Kosova i Metohije, uz poruku da će "srpske vlasti propasti, a da će prevladati demokratija i vladavina prava".

Tagovi:
 • 20:00 Lutrija RS, Loto

  Prenos izvlačenja dobitnih kombinacije igre na sreću Loto 7/39 Lutrije Republike Srpske.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.