Srpska glumica

Ceca Bojković o Zelenskom: Uvreda za glumačku profesiju, ali pogodan za ovu ulogu

  • Извор: Sputnjik
  • 14.03.2023. 10:53

Svetlana Ceca Bojković, živa legenda srpske kinematografije, gostovala je u emisiji "Maša i..." na "Sputnjik" televiziji i govorila je o receptu za sreću, "kolegi" ukrajinskom predsjedniku Volodimiru Zelenskom....

Mnogi znaju da je aktuelni ukrajinski predsjednik ranije bio glumac i zbog toga je voditeljka pitala Svetlanu Bojković za mišljenje o njenom "kolegi".

Ona je rekla da će se na kraju vidjeti koliko je opasna "uloga koju sad Zelenski igra", i istakla da on uopšte nije dobar glumac.

"To će on tek na kraju da vidi, a vidjećemo i mi, ko preživi. To (Zelenski) se ne računa u glumce, to vrijeđa glumačku profesiju. Vidjela sam neke inserte, to su neke vrste kabarea. Onako, na ivici po*no situacija. Da ne ponavljam, nema smisla, ali pročitajte Vedranu Rudan da vidite kako ga ona zove, kako on svira i čime svira. To je jedna takva osoba, vrlo je pogodna bila za ovu ulogu koja joj je dodijeljena. E sad, kada bude završio tu svoju ulogu, vidjećemo šta će biti kada padne zavjesa", rekla je Ceca.

Dodaje da je cijela režija oko "njegove sadašnje uloga" loše urađena.

"Da vam kažem, sa moje tačke gledišta, profesionalne, loša je režija. To naravno ništa ne znači pošto su oni uporni, jako uporni i jako moćni. To može da bude loša predstava, ali ako sam ja moćan, ja imam prava da pravim i loše predstave. Ja imam prava da proizvodim ratove. Od tih silnih ratova koji su proizvedeni tokom posljednjih 30, 40, pa i 50 godina nijedan, zapravo, nisu dobili, ali su nešto izvukli. I to je dovoljno, pa idu dalje. To je nešto što očigledno pokreće njihovo bitisanje", istakla je glumica.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.