Palata Vahdetin

Cvijanovićeva i članovi Predsjedništva stigli u Erdoganovu rezidenciju

  • Извор: АТВ
  • 24.02.2023. 13:49

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništa Željka Cvijanović zajedno sa članovima Predsjedništva Denisom Bećirovićem i Željkom Komšićem stigla je u Palatu Vahdetin gdje će se sastati sa predsjednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Ispred Palate članove Predsjedništva BiH dočekao je turski ministar spoljnih poslova Mevlut Čavušoglu.

Kako je ranije najavljeno, članovi Predsjedništva BiH i turski predsjednik razgovaraće o unapređenje bilateralnih odnosa BiH i Turske, politička i ekonomska situacija u BiH, regionu i svijetu.

Budući da je sastanak organizovan nedugo nakon razornih zemljotresa, očekuje se da će na sastanku biti razgovarano i o angažmanu spasilačkih ekipa iz Republike Srpske i FBiH u akcijama spašavanja ispod ruševina.

Članove Predsjedništva na istanbulskom aerodromu dočekala je delegacija turskog predsjednika.


  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм