Policija dežura u dvije smjene

Đaci se sutra vraćaju u školu u kojoj je počinjen masakr

  • Извор: Агенције
  • 21.05.2023. 10:16

Devetnaest dana nakon tragedije u "OŠ" Vladislav Ribnikar u kojoj je poginulo desetoro ljudi, učenici ove škole vraćaju se u svoje klupe.

Govoreći o situaciji u školama nakon masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije Danilo Stevandić je rekao da je povećan broj policijskih službenika koji su angažovani zbog unapređenja bezbjednosti učenika i škola.

Oglasila se direktorica “Ribnikara” nakon što su roditelji zatražili njenu suspenziju

Oglasila se direktorica “Ribnikara” nakon što su roditelji zatražili njenu suspenziju

On je dodao da će u školi "Vladislav Ribnikar", gdje sutra počinje nastava, biti u dvije smjene pojačano prisustvo policajaca na oba ulaza.

Beogradski mediji prenose da je grupa roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" dala podršku inicijativi da odmah bude obustavljeno izvođenje nastave i da se školska godina okonča sa 3. majem.

Grupa roditelja traži da se odmah obustavi nastava u školi

Grupa roditelja traži da se odmah obustavi nastava u školi "Vladislav Ribnikar"

Roditelji koji podržavaju ovu inicijativu smatraju da je plan za nastavak školovanja koji se sprovodi od 10. maja štetan po razvoj velikog broja učenika i da je jedino rješenje momentalan prekid nastave i okončanje radne školske godine.

Pratite nas i putem Vibera