Рођена на Ђурђевдан 2022. године

Данка Илић би данас славила 2. рођендан: Умјесто весеља, не могу да нађу тијело ни након 40 дана

  • Извор: Курир
  • 06.05.2024. 16:53

Дјевојчица Данка Илић рођена је на Ђурђевдан 2022. године и данас би прославила други рођендан. Она је нестала 26. марта у Бањском Пољу код Бора, а убијена је истог дана, само неколико минута након што се одвојила од мајке Иване и брата. Комшиница породице Илић испричала је како је изгледала прослава првог рођендана прошле године.

"Данка Илић је рођена на Ђурђевдан 2022. године и данас би прославила други рођендан. Знам да би јој родитељи спремили торту и поклоне и да би се радовала као што се свако дијете радује поклонима и рођендану... Сјећам се да су јој прије годину дана направили торту Мини Маус са розе свјећицом... Ето, умјесто весеља, дјевојчицу не могу да нађу ни после 40 дана, а Данкин отац Милош и мајка Ивана не могу своју кћерку да сахране како доликује како би мали анђео почивао у миру!", рекла је комшиница за "Курир".

Потресни призори на мјесту гдје је мајка са троје дјеце скочила у ријеку

Потресни призори на мјесту гдје је мајка са троје дјеце скочила у ријеку

Да подсјетимо, Данка Илић нестала је у уторак 26. марта у 13:45 у Бањском Пољу код Бора. Истрага је досад утврдила да је она убијена само седам минута касније, у 13:52 када је на њу налетјело службено возило ЈКП Водовод Бор у којем су били С.Ј. (50) и Д.Д. (50). Они су је ударили аутомобилом након чега су изашли из возила, задавили је јер је још била жива, спаковали у гепек и бацили тијело на оближњу депонију. Тијело убијене дјевојчице и даље није пронађено, а осумњичени за убиство налазе се иза решетака.

(Курир)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: