Vučić potvrdio informaciju

Dejan Pantić stigao kući

  • Извор: АТВ
  • 28.12.2022. 22:37

Policajac Dejan Pantić, koji je 10. decembra uhapšen na administrativnom prelazu Jarinje stigao je kući gdje će biti u kućnom pritvoru.

Ovu vijest potvrdio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i poručio da je to značajna simbolična pobjeda.

Puštanje Dejana Pantića prvi je zahtjev Srba sa sjevera Kosova i Metohije koji su u znak protesta na nekoliko mjesta podigli barikade.

Suzana Pantić, supruga Dejana Pantića izjavila je da ne postoji riječ kojom može da se zahvali predsjedniku Vučiću za sve ono što je učinio i kako se borio za njih i za čitav srpski narod na Kosovu i Metohiji.

- Riječ hvala je mala riječ. Podršku smo dobili od cijele države Srbije, od Kancelarije za Kosovo i Metohiju, od ljudi sa cijelog sjevera KiM koji su danonoćno, po mraku, kiši, snijegu, bili istrajni u svojim stavovima. Riječ zahvalnosti ne postoji za ono što je predsjednik Vučić učinio za našu porodicu - rekla je za Novosti Suzana.

Ona dodaje da je Dejan prije deset minuta stigao kući i da ne zna trenutno da opiše svoja osjećanja.

- Poslije toliko dana, ugledala sam ga na kućnom pragu. Reči ne mogu da opišu emocije koje su me savladale - kaže Suzana kroz suze.

Agonija porodice Pantić trajala je sve do danas kada je Dejan napokon pušten kući. Vijest o tome da je stigao u svoj dom saopštio je predsjednik na sastanku sa Srbima sa KiM.

- Bez ROSU je stigao svojoj kući, djeci i supruzi. Jedna porodica srećnija, naša mala taktička pobeda - rekao je Vučić.


Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.