Mladenovac

Detalji skandala u domu za stare - Doktor ulazio noću kod štićenice u sobu i tražio da budu intimni

  • Извор: Курир
  • 07.10.2021. 18:42

Korisnica Gerontološkog centra u Mladenovcu Danijela Ranković (44) iznijela je nove optužbe na račun ljekara te ustanove dr Igora Varge koji joj je navodno slao neprimjerene seksualne poruke!

Podsjetimo, Danijela je ranije ispričala za Kurir da su je poruke, u koje je redakcija imala uvid, vrlo uznemirile. Varga joj je navodno pisao kad je imao seks i sa kim. Danijela je inače u Gerontološki centar došla posredstvom Centra za socijalni rad Varvarin 2019. godine, jer nije imao ko da se stara o njoj nakon teške povrede kuka, poslije koje je ostala nepokretna.

- Prvo sam se požalila psihologu Ivanu laziću, poslije toga je on to prijavio, a direktorka nije htjela da reaguje. Mi smo komunicirali iz medicinskih razloga. To je tako počelo, a poslije je počeo neprimjerene poruke da mi piše. Ja sam za to da sudski teretim doktora. Mislim da je pokrenut postupak jer sam bila u policiji i dala izjavu - rekla je Danijela koja se uključila u jutarnji program Kurir televizije.

Opisala je i šta se desilo kad je prijavila slučaj.

- Direktorka se drala na mene, prijetili su mi da će da me premjeste i izbace i ja sam na silu morala da potpišem. Zabranili su mi da izađem iz doma. Trebalo je da dođem kod vas, ali su došli vozači i zabranili mi da idem. Previše toga znam i plaše se da to ne izađe u javnost. Možete da pogledate na Jutjubu da je sličan slučaj prijavljen prije sedam godina - rekla je Danijela.

Otkrila je i detalje komunikacije sa Vargom.

- Od strane doktora sam imala neprijatnosti u vidu poruka. Dolazio mi je u sobu uveče u 22 časova. Šta on ima da se pozdravlja sa mnom u tim satima? Prvo, njemu to ne doliči, ja sam korisnica tog centra, nije trebalo da mi piše da mu ja namjestim koleginicu jer ona ima dobru guzu, a ja dobre sise. Onda mi je pisao da bi morao da bježi iz doma kad bi imao seks sa mnom! Pričao mi je da je imao i seks sa nekom ženom iz tužilaštva - rekla je vidno potresena Danijela.

(Izvor/Foto: Kurir)

Тагови: