Нису пронађени трагови у аутомобилу осумњичених

ДНК продубио мистерију убиства Данке Илић

  • Извор: Блиц
  • 08.05.2024. 18:49

Према досадашњим пристиглим ДНК резултатима вјештачења који су пристигли у Више јавно тужилаштво у Зајечару, нема биолошких трагова двогодишње Данке Илић, потврђено је "Блицу".

- Ово је само дио вјештачења, јер се вјештачи јако пуно предмета. Ово је резултат вјештачења дијелова ствари из службеног аутомобила. Стигло је само првих неколико извјештаја вјештачења која је обавио Национални центар за криминалистичку форензику, а очекујемо и извјештај вјештачења са Биолошког факултета - казао је тужилац ВЈТ Миодраг Цановић.

Задавио супругу у болници јер није могао да плаћа рачуне за лијечење

Задавио супругу у болници јер није могао да плаћа рачуне за лијечење

Да подсјетимо малена Данка Илић убијена је 26. марта ове године. За тај злочин су осумњичени Дејан Драгијевић из Злота и Срђан Јанковић из Луке, обојица радници ЈКП "Водовод" Бор који су у притвору.

Погледајте како се невријеме формира изнад БиХ

Погледајте како се невријеме формира изнад БиХ

Полицијско задржавање је било одређено и Дејановом брату Далибору Драгијевићу који је преминуо у полицијској станици у Бору.

У притвору се налази и Раде Драгијевић, отац Дејана Драгијевица.

(Блиц)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм