Srbija

Dodik i Vučić obišli novi stadion u Leskovcu: Radujemo se svakom uspjehu Srbije

  • Извор: АТВ
  • 24.08.2023. 19:21

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u Leskovcu obilaze novoizgrađeni fudbalski stadion Dubočica.

Uz Dodika i Vučića, u obilasku stadiona su i proslavljeni srpski fudbaler i sportski radnik Dragan Džajić, potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović, kao i rukovodstvo grada Leskovca.

"U Republici Srpskoj se radujemo svakom uspjehu Srbije i doživljavamo ga kao naš. Na ovom stadionu 19. novembra igraće se kvalifikaciona fudbalska utakmica sa Bugarskom. Uvjeren sam da ćemo slaviti plasman na Evropsko prvenstvo", poručio je predsjednik Dodik.

Novi stadion izgrađen je na mjestu starog, a ukupna vrijednost radova je skoro tri milijarde dinara (25,6 miliona evra).

Stadion u Leskovcu izgrađen je prema najvišim standardima UEFA i sastoji se od četiri tribine ukupnog kapaciteta 8.136 mjesta.

Visina objekta je 16,3 metra, a na stadionu je postavljena kombinacija vještačke i prirodne trave.

Izgradnja je počela u julu 2021, a stadion završen u proljeće ove godine. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.