Srbija

Dojave o bombama na više od 100 lokacija u Beogradu: "Dosta nam je podrške Rusiji"

  • Извор: Агенције
  • 16.05.2022. 16:24

Nakon dojava o postavljenom eksplozivu u beogradskim osnovnim školama, stigla je nova pretnja - postavljene bombe na mostovima u Beogradu, u tržnim centrima, restoranima, željezničkoj stanici...

"Eksplozive smo postavili na sljedeće lokacije: Brankov most, Most Gazela, Novi željeznički most, Most na Adi, Pančevački most, Narodni muzej, Delta City, TK "Zmaj", Ada Mall, Tržni centar Stadion, Tržni centar Konjarnik, Beogradski zoološki vrt, Javni akvarijum i tropikarijum, McDonald's Bežanijska kosa (Partizanske avijacije, Beograd), Evrodom beogradski aerodrom, Glavna stanica Beograd, Predsjednikova kuća, Gradsko vijeće, Svaka elektrana, Svaki objekat za prečišćavanje vode, ruska ambasada Beograd... To smo uradili jer nam je dosta podrške Srbije Rusiji, a to su letovi Er Srbije za Moskvu i Sankt Peterburg, kao i odbijanje sankcija Rusiji. Je***e se kokoške kukavice. Nastavićemo da radimo ovo dok ne prestanete", navodi se u prijetećoj poruci., prenosi "Informer".

Podsjetimo, jutros su najprije stigle dojave za bombe u čak 97 osnovnih škola, dok je popodnevnu smjenu sačekala nova dojava o bombi za 21 školu.

Тагови: