Skočio u vodu

Drugovi nestalog mladića na Adi Ciganliji u suzama: Potraga i dalje traje, uključio se i poznati vaterpolista

  • Извор: Блиц
  • 24.07.2022. 20:15

U popodnevnim satima na Adi Ciganliji došlo je do nesreće, kada je mladić (21) skočio sa pedaline u vodu 15-ak metara od obale i nije izronio.

Kako "Blic" saznaje, deset spasilaca sa Ade Ciganlije pokušalo je da izvuče mladića, ali bezuspješno.

Na mjesto nesreće stigli su žandarmerija i ronioci.

Građani su takođe pokušali da uđu i da pomognu, ali ima puno trave i nije moguće vidjeti bilo šta.

„Skočio sam za njim, ali ne mogu da ga vidim nigjde. Dečko ima 21 godinu, došao je da radi sa stricem da radi, iz Aleksinca je“, kaže za "Blic" jedan od očevidaca koji je pokušao da ga spasi.

Njegovi drugovi, koji su bili sa njim na pedalini, i dalje su na mjestu nesreće i pokušavaju da pomognu policiji da nađe nestalog mladića.

Prema riječima očevidaca, mladić je skočio sa pedaline i plivao je u jednom trenutku je izgubio snagu i krenuo je da tone.

„Mladić je skočio sa pedaline i normaano plivao. U jednom trenutku je izgubio snagu, a njegov drugar je pokušao da ga spasi. Oni na sebi nisu imali prsluke, a od njih trojice koliko ih je bilo na pedalini, jedan ne zna da pliva“, rekla je žena koja je bila u vodi kada se drama dogodila i nastavila:

„Filip Filipović, naš vaterpolista, koji se zatekao na licu mjesta, je na svaki mogući način pokušavao sa svojom ekipom da spasi dečka. On je čak pozvao i odbojkaše sa terena pored, ne bi li uspjeli da ga nađu. Bez kiseonika, maski, bez ičega, oni su ušli u vodu. Na 1,2,3 su zaronili i krenuli da ga traže, dok nisu stigli spasioci“, priča žena. 


Тагови:
  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.