Makro

Elitna prostitucija - Isplivao katalog Duška Banjca, ovo su vrele djevojke koje su radile za njega

  • Извор: Курир
  • 11.04.2022. 21:10

Nakon što je Kurir objavio katalog Dušice Grabović, redakcija tog lista došla je u posjed i fotografija koje je uhapšeni menadžer i kum Katarine Kaje Ostojić Duško Banjac slao klijentima kako bi izabrali djevojke za seks.

U pitanju su uglavnom djevojke koje su poznate javnosti. Među njima su voditeljke, starlete, nekadašnje rijaliti zvijezde, manekenke, klaberke i već registrovane prostitutke. Prema saznanjima, Banjac je imao više kataloga koje je na sastancima predstavljao biznismenima iz zemlje i inostranstva, sportistima, političarima. Neke od tih djevojaka su se pojavljivale i u katalogu kod Grabovićeve koji je Kurir već objavio prošle nedjelje.

U Duškovom katalogu je preko 100 fotografija djevojaka. Cijena se kretala od 300 evra po satu do 2.000 evra. Sistem vrbovanja je išao preko rijaliti šou programa, preporuke, a neke od njih su i same dolazile do Banjca i tražile posao. Djevojke iz kataloga su različitih profila, a uglavnom su maksimalno izoperisane, s nadograđenom kosom, u treningu.

Jedna od djevojaka je od Banjca tražila da radi isključivo s ljudima islamske vjeroispovijesti, druga isključivo bogate klijente, a treća poznate. Ima i onih koje nisu birale, već im je bilo važno da na nedjeljnom nivou zarade i do 5.000 evra.

U katalogu se, kako saznaje Kurir, nalaze djevojke koje su u ovoj akciji pripadnika MUP već saslušane. Djevojke koje su privedene u operativnoj akciji platiće novčanu kaznu, koja će tek stići na njihovu adresu, u iznosu od 50.000 do 100.000 dinara.

Katalog možete pogledati na OVOM linku.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.