Dragan Bradić

Evo kako sada izgleda heroj s Košara koji je živio sa vukovima

  • Извор: Мондо.рс
  • 14.12.2021. 18:05

Dragan Bradić Sergije (54), koji je živio više od šest mjeseci u improvizovanoj zemunici u šumi na planini Javor, izbavljen je iz tamošnjeg potoka i skloništa. U ponedjeljak je gostovao u Dnevniku Glasa zapadne Srbije i govorio o nedaći koja ga je snašla.

Bradić je preživio težak period i sada prvi put otkriva šta ga je natjeralo u šumu.

"Nisam imao kud. U selu gdje sam radio i imao nešto, to je otac prepisao bratu, a ja i sestra smo ostali bez ičega. Išao sam u nadnicu i preživljavao, a onda otišao u šumu", kaže Sergije, a prenosi Mondo.

Danas živi u centru Ivanjice. Kada su ga našli, odveli su ga u bolnicu, a onda smjestili u hotel.

"Odmah ujutru sam se obrijao. Zahvaljujući predsjedniku opštine, biće mi dodijeljen plac, na kome će mi se graditi kuća. Dosta ljudi dobre volje će mi pomoći", ističe on.

Bradić je mislio da je gotov i hranio se samo jabukama, ali se nikome nije obratio za pomoć.

"Krio sam se od ljudi, bilo me je sramota siromaštva. Preko dana sam tražio pečurke i divlje voće po šumi, kako bih preživeo. Mislim da bih prije zime izgubio život. Sad imam planove za poslije proljeća, život mi je drugačiji", kaže Dragan Bradić.

Ističe da se nikome nije javljao, jer nije imao ni kako. Nije tražio pomoć ni od koga, ali je zahvalan što mu je pružena druga šansa.

"Nisam vjerovao da može za noć da mi se promijeni život. Kada ste došli sa kamerama, poželio sam poslije dugo vremena da vjerujem da mogu drugačije živjeti", iskren je Sergije.

Тагови:
  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина