Ministar unutrašnjih poslova Srbije

Gašić: Rukovodstvo Srbije će učiniti sve da sačuva mir i stabilnost

  • Извор: СРНА
  • 25.12.2022. 19:59

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić poručio je danas da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i državno rukovodstvo učiniti sve da sačuvaju mir i stabilnost.

Gašić je na Kopaoniku pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a i 72. specijalne brigade Vojske Srbije poručio da je siguran da dok je njih Srbija ne treba da bude zabrinuta zbog "bilo kakve vrste terorizma, ekstremizma i separatizma".

- Vidim u vašim očima svu hrabrost, spremnost, vidim i obučenost, vidim i opremljenost. Srbija je ponosna na vas, jer vidi da je svaki naš građanin bezbjedan i zaštićen - rekao je Gašić.

On je dodao da će predsjednik Srbije i državno rukovodstvo učiniti sve da se sačuva mir i stabilnost, te da nema mjesta strahu od "Kurtijevih terorista i njihovih spiskova za odstrel", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

- Zato vas molim da svom snagom radite na vašoj obuci, na vašoj opremljenosti, da bi našu majku Srbiju sačuvali u budućnosti - poručio je Gašić pripadnicima specijalnih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Srbije, koji se nalaze na zajedničkoj vježbi.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм