Nova saznanja

Goran prodao kuću da bi kćerki kupio stan, novac nestao: Potresni detalji iz života brutalno ubijene porodice Đokić

  • Извор: Курир
  • 05.10.2021. 18:26

Crni dani su se nadvili nad prelijepo selo Moravac kod Aleksinca gdje su na svirep način ubijeni supružnici Goran i Gordana i njihova dvadesetpetogodišnja kćerka Lidija.

Njih je za sada nepoznati ubica nakon ispaljenih hitaca 26. septembra poslije ponoći, spalio i bacio u jarugu koja se nalazi u ataru ovog sela blizu separacije šljunka.

Najteže je sigurno baka Stojanki, Goranovoj majci koja je izgubila sina, unuku i snaju. Kako komšije kažu, od kada je čula najlošiju vijest na svijetu, leži u krevetu i da je potpuno skrhana.

U kući Đokića novinari Kurira su zatekli komšije koje su došle da izjave saučešće. Po ko zna koji put kažu da je takva porodica u aleksinačkom kraju bila za primjer. Tu je i komšika koja je sa štakama nekako došla da izrazi i podijeli bol sa Đokićima. Komentariše, "lijepo smo živjeli, nikad se loša riječ nije čula".

Verica Đokić, Goranova snaja kaže da je danas trebalo da preuzmu tijela, ali su tijela vraćena da se upotpuni neki dio obdukcije.

Prodao kuću da kćerki kupi stan

- Svi pišu i pričaju da je to monstruozno. Ma, kakvi. To što im je učinjeno je više nego monstruozno. Goran je bio vezan za kćerku jedinicu. Radio je od jutra do mraka. Kakav šah, fudbal... Kuću su prodali još prije dvije godine i sve je radio da kćerki kupi stan. Nije nešto htjela u kući da živi. I taj novac je nestao. Ne znam koliko je tu bilo para. Ma strašno, nemam šta da kažem. Divne ljude smo izgubili. Evo možete da pitate cijelo selo kakvi su to bili ljudi - kaže Verica.

Ona dodaje da im je javljeno da porodica ne dolazi danas po tela nego sutra tako da će se tada odrediti datum sahrane porodice koja je mučki ubijena. U selu se pretpostavlja da je motiv ubistva novac odnosno koristoljublje. Time je na neki način i potvrđena nezvanična pretpostavka policije da je to nošenje novca koje je Goran imao kod sebe, motiv zločina.

Тагови:
  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок