Hitna pokušava da se probije kroz krkljanac, pogledajte reakciju vozača ispred

  • 14.10.2020. 19:48

Snimak koji je nastao danas na Novom Beogradu na najbolji način prikazuje sa čime se sve suočavaju naši zdravstveni radnici svakodnevno dok žure da nekome spasu život.

Posljednjih dana su izuzetne gužve na određenim prestoničkim ulicama, a kako izgleda borba našim medicinara i sa saobraćajem i sa vremenom možete pogledati na snimku.

Kao što vidimo, iako su saobraćajna pravila jasna i sirene se jasno čuju, čini se da mnogi vozači koje vidimo na snimku nisu baš najbolje upoznati sa pravilima, i bezbrižno nastavljaju da voze svojom trakom.

"Kada vozilo sa prvenstvom prolaza pored zvučnog daje istovremeno i svetlosni znak upozorenja (naizmenično paljenje i gašenje dugog svjetla) vozač vozila koje se kreće neposredno ispred vozila koje daje te znake, mora odmah bezbjedno da zaustavi svoje vozilo uz desnu ivicu kolovoza, a po mogućnosti van kolovoza", piše u zakonu.

Zakon je sasvim jasan, samo moramo da ga poštujemo svi. Pogotovo u situacijama kada to nekome može spasiti život.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.