Hoće li se Jovanović pozvati na imunitet? Lidera LDP-a čeka više krivičnih prijava

  • 19.07.2020. 15:27

Čedomir Jovanović, lider LDP koji je juče prebio vlasnika Centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar" mogao bi da dobije krivičnu prijavu zbog kršenja samoizolacije.

Naime ukoliko je imao rješenje sanitarnog inspektora za mjeru samoizolacije od 14 dana poslije izlaska iz  bolnice u kojoj se liječio od korone, dobiće i krivičnu prijavu za nepoštovanje zdravstvenih propisa, mada ga još uvijek štiti poslanički imunitet.

Inače po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu, policija provjerava incident u kojem je juče lider LDP Čedomir Jovanović navodno teniskim reketom napao D.I, vlasnika Centra.

"Vrše se provjere događaja, u toku je prikupljanje obavještenja od svih prisutnih lica, pribavlja se medicinska dokumentacija za lice kome su nanijete povrede, uzimaju video snimci", rekla je ortparol tužilaštva Maja Delić.

Ona je naglasila da krivični postupak još nije započet, a da će se o daljem postupanju odlučiti kada policija obavi sve naložene provjere. Pored toga, kako je dodala, vrše se i provjere da li je Jovanović nakon što je izašao iz bolnice, gdje je bio na lečenju od Covida 19, prekršio karantin, odnosno da li mu je karantin naložen.

Тагови:
  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм