Novi Sad

Htio sa djetetom prečice kroz gradilište - Djed (69) i unuk (2) upali u rupu

  • 26.06.2021. 15:30

Na gradilištu koje je propisno obezbjeđeno, na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Feješ Klare, u Novom Sadu, u petak veče, oko 20.30 časova, nesrećnim slučajem u rupu su upali deda Milorad I. (69) i dvogodišnji unuk, iz Novog Sada.

Jedan dio ulice Feješ Klare je inače raskopana, zbog postavljanja cijevi, ali su radovi ograđeni ogradom, upravo da se ne bi neko od prolaznika povrijedio.

"Gledala sam čovjeka koji je šetao sa malim djetetom. U jednom trenutku ga je uzeo u naručje i pomjerio ogradu, kako bi sebi napravio prečicu. Međutim, kako je zakoračio iza ograde, stao je na dasku koja je stajala preko rupe, a koja je pukla i njih dvojica s upali u rupu, dubine oko 2,5 metara", kaže žena, očevidac iz obližnje zgrade.

Vatrogasci spasioci izvukli su iz rupe povrijeđena lica. Ekipa hitne pomoći izašla je na teren i na licu mjesta zbrinula muškarca i dijete staro dvije godine. Muškarac je prevezen na odjeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV na dalju dijagnostiku i liječenje, a dijete je prevezeno u dečju bolnicu, gdje su mu konstatovane lake povrede.

"U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, oko 22 časa primljen je pacijent M. I. (69) sa povredama ramenog pojasa, podlaktice i glave. Nakon hitne, blagovremene i kompletne dijagnostike i primarnog hirurškog zbrinjavanja pacijent je stabilnog opšteg stanja otpušten na dalje kućno liječenje", saopšteno je iz PR službe Kliničkog centra Vojvodine.

(Izvor/Foto: Kurir)

Тагови: