Aleksinac

Ispovijest oca čiji je sin ubio ženu pa sebe: Išao je kao zombi, nisam mogao da spriječim tragediju

  • 16.12.2020. 08:56

Saša Prokić (51) iz Gornje Peščanice kod Aleksinca, u utorak nešto pre 17,00 sati kod stare autobuske stanice ,,Niš ekspresa", na ulazu u Aleksinac, sa četiri hica iz pištolja ubio je svoju bivšu suprugu Milenu (44) a potom pucao u sebe i u bolnici podlegao.

Drama se odigrala kada je Saša sačekao Milenu dok se vraćala s posla sa namjerom da pokuša još jednom da je privoli da se vrati u selo i žive zajedno. Međutim kada ge je Milena odbila i pokazala srce koje je navodno dobila od novog prijatelja, Saši se prelila čaša žuči i u bijesu je potegao pištolj. Milena je pokušala da bježi ali je pogođena sa četiri hica pala mrtva na licu mjesta. Odmah potom Saša je pucao u sebe. Teško ranjen prebačen je u bolnicu ali je ubrzo umro.

Komšije su posle prve vijesti o tragediji uznemireno prepričavale dogadjaj i optuživale Milenu. Kažu da su Prokići bili siromašni, ali da je Saša sa ocem uspio da podigne domaćinstvo i da se srijede, a onda je Milena ,,pobjesnila,, i poželjela da se osamostali i bude gospođa.

Milena je do udaje živjela kod oca u selu Kraljevu, nadomak Aleksinca. Posjećivala je svoje ali je poslije razvoda od Saše, 3. septembra , ipak odlazila u selo da obiđe kćerku koja je imala prihičke probleme.

Saša je koristio svaku priliku da pokuša da je ubijedi Milenu da se vrati u selo i nastavi bračnu zajednicu ali je ona odbijala. Pronio se glas da je našla drugog čovjeka u Aleksincu zbog čega je Sašina ljubomora kulminirala i bila okidač za porodičnu tragediju.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:43 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:50 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.