Poginuli u stravičnom udesu

Iza njih ostalo četvoro djece: Supružnici krenuli u vikendicu, otišli u smrt

  • Извор: Новости.рс
  • 23.08.2021. 11:17

Bili su divni ljudi i prijatelji. Živjeli su u skladnom braku i mnogo su se voljeli, svuda su išli zajedno. Iza njih ostalo je četvoro djece, njih četvoro - bez roditelja.

Ovako, tiho, gotovo u dahu, prijatelji i porodica supružnika Snežane (53) i Milana Kljajića (48), nastradalih u saobraćajnoj nesreći u petak uveče na Ibarskoj magistrali, govore o njima.

U domu Kljajića u beogradskom naselju Braće Jerković muk. I dalje u nevjerici da su u trenu, najvjerovatnije nepažnjom vozača kamiona, koji je, prema prvim nezvaničnim nalazima istrage, zaspao za volanom, izgubili najvoljenije.

- Snežani je ovo drugi brak i sa Milanom ima jedno zajedničko dijete. Iz prvog braka Snežana ima troje djece. Milan je prihvatio svu djecu kao svoju i tako su ih i odgajali. Nije ih ni po čemu odvajao niti pravio razliku. A tako i djeca njega doživljavaju, jer je njima preminuo otac, Snežanin prvi muž. Snežana i Milan zajedno su 13 godina, nerazdvojni su bili. Držali su se za ruke i poslije toliko godina u braku, velika je to ljubav bila - ispričali su prijatelji.

Oboje su, kako kažu njihovi najbliži, bili veliki humanitarci, pomagali su mnogima. Ipak, sudbina je tako htjela:

- On je bio ranije predsjednik Kluba privrednika Opštine Voždovac, a kasnije, kada se ugasio klub, ostao je da radi u Opštini Voždovac, gdje je i Snežana bila zaposlena. Prema nezvaničnim informacijama, automobilom "škoda felicija" upravljao je Milan, dok je Snežana bila na suvozačevom mjestu. Krenuli su u vikendicu, nedaleko od Rušnja, kako bi vikend proveli tamo i u trenutku nesreće bili su sami u vozilu.

Prema riječima očevidaca, sudar je bio stravičan, a automobil u kome su stradali Kljajići bio je potpuno uništen:

- Vatrogasci su morali da sijeku lim kako bi došli do tijela nastradalih, a Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. Kako se nesreća dogodila, ne znamo, ali koliko je udarac bio jak svjedoči to što je teretno vozilo završilo na travnatoj površini kraj magistrale, a automobil se od siline udarca prevrnuo.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић