Niš

Izujedao ga pas, a doktori mu pronašli još dvije ubodne rane nastale oštrim predmetom

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 16.07.2022.12:06

Nišlija M.Đ. zbrinut je sinoć u niškom Univerzitetskom klinikom centru zbog teških tjelesnih povreda za koje se smatralo da su nastale usljed ujeda psa.

Međutim, nakon dijagnostike ustanovljeno je da čovjek osim pasjih ugriza ima i dvije ubodne rane nastale oštrim predmetom, koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Kako se saznaje, policiju i Hitnu pomoć su sinoć pozvali građani koji žive u Ulici Obilićev venac nakon što su vidjeli kako čoveka ujeda pas.

"Hitna pomoć je čovjeka odvezla u bolnicu a policija je krenula u potragu za psom. Pronađen je poslije desetak minuta nakon čega su ga preuzeli radnici ZOO Higijene komunalnog preduzeća Mediana. Ustanovljeno je da je to pas rase “staford”, vlasništvo M.Đ. Pas inače ima tri noge i za sada nema informacija zbog čega je napao vlasnika", objašnjavaju sagovornici upoznati sa ovim slučajem, piše Telegraf.

Kako se saznaje, M.Đ. je zadobio povrede po desnoj ruci, grudnom košu i glavi, priključen je na aparat za mehaničku ventilaciju i njegovo stanje je teško. Policija radi na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Tagovi: