Tragedija

Kamion prešao sa sva četiri točka preko žene, preminula u kolima Hitne pomoć

  • Извор: Агенције
  • 12.11.2021. 08:46

Žena koja je vozila bicikl i čiji identitet još nije utvrđen poginula je sinoć oko 17.15 sati na raskrsnici sa semaforima Svetoilijske i Ulice Miloša Obilića u Leskovcu, kada je zakačio teretnjak beogradskih registarskih oznaka, a potom je, kako tvrde pojedini okupljeni Leskovčani, pregazio.

U policiji su rekli JuGmedii da se tragedija desila u 17,15 sati.

– Došlo je do kontakta između kamiona i vozača bickile i tom prilikom je stradala žena i to se desilo kada je vozač kamiona skretao u Ulicu Miloša Obilića – kaže Marija Sokolović, PR Policijske uprave u Leskovcu.

Žena je izdahnula u kolima Hitne pomoći, potvrđeno je JuGmediji.

– Na licu mjesta je davala znake života, čovjek koji je tu prolazio joj je držao glavu i hrabrio je da izdrži, a onda je došla hitna pomoć – priča jedan od prodavaca u obližnjoj prodavnici, koji kaže da je čuo samo jak udarac i da je istručao na ulicu.

– Čuo sam užasne krike prolaznika – dodaje.

Njegov drug tvrdi da je, navodno, vidio da je kamion povukao ženi na biciklu za sobom i da je potom pregazio sa sva četiri točka.

– Prizor je bio jeziv – tvrdi.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj.

Kamion, za koga je rečeno da je vlasništvo leskovačkog preduzeća, stoji uz trotoar lijeve strane od raskrsnice prema mostu na Veternici, a pored njegovog desnog točka je smrskani bicikl.

Na toj raskrnici često dolazi do nezgoda, ali je ovo je prvi slučaj sa kobnim ishodom.