Peć

Kćerka izvela majku iz staračkog doma u kojem su je zlostavljali

  • Извор: Курир
  • 03.11.2022. 15:19

Nakon incidenta u staračkom domu u Peći gdje je zlostavljana starica, sada se pojavio i snimak na kom se vidi kako kćerka odvodi majku iz doma u kom je doživjela nasilje.

Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici "kragujevcani.rs" vidi se kako kćerka izvodi majku iz doma za stare, nakon što su je medicinske sestre zlostavljale.

Ona je poljubila u glavu i sa još jednomženom pod ruku odvela do automobila.

"Nema više batina za baku", piše u opisu snimka.

Kćerka starice, u emotivnoj izjavi, rekla je ranije da je šokirana nasiljem koje je doživjela njena majka, prenosi televizija "Dukađini".

Žaneta Nura dala je detalje u vezi sa slučajem koji se dogodio njenoj majci, rekavši da ju je posjećivala jednom ili dva puta nedjeljno.

Nura navodi da je prije četiri dana, tokom posjete domu za stare, primijetila znake nasilja na licu majke, ali da nije mogla da povjeruje da to potiče od radnika Doma.

"Posjećivala sam je barem jednom ili dva puta nedjeljno, a prije četiri-pet dana vidjela sam tragove nasilja na licu, ali nisam mogla da povjerujem da bi u takvom domu to moglo da dođe od radnika. Automatski sam izvukla majku odatle, a sada se nadam da će pravda biti zadovoljena, a slučaj rasvijetljen. Desilo se mojoj majci, ali hajde da se ne desi drugima“, izjavila je.

Podsjećamo, dvije radnice u Domu za stare u Peći uhapšene su danas zbog sumnje da su izvršile fizičko nasilje nad starijom ženom štićenicom ovog doma, saopštila je kosovska policija neposredno nakon što je na društvenim mrežama objavljen video snimak sa ovom scenom nasilja.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.