30 godina izbjegava medije

Ko je Sanja - misteriozna supruga Ivice Dačića

  • Извор: Агенције
  • 20.06.2023. 14:19

Sanja i Ivica Dačić vjenčali su se prije 30 godina i sve ove godine Sanja uspješno izbjegava pojavljivanje u medijima, kao i bilo kakva gostovanja.

"Ima otpor da bude prisutna u medijima, nikada nije htjela nigdje da gostuje i ja to poštujem“, izjavio je Ivica svojevremeno.

Gostujući na televiziji "Pink“ rekao je da se oženio kada nije bio na toliko visokom položaju.

"Oženio sam se 1993. godine, 26 godina sam u braku, pa to je uspjeh", rekao je Dačić.

Otkrio je tada i stav svoje supruge o njegovoj profesiji.

"Ona je bila protiv toga da se bavim politikom. U stvari, nije protiv, kako mi je tada pričala… Njen otac se bavio politikom i rekla je da nikada u životu neće da se uda za političara. Međutim, kada je mene vidjela, onda je promijenila svoje mišljenje", ispričao je.


Više djece povrijeđeno na trampolini u banjalučkom parku

Više djece povrijeđeno na trampolini u banjalučkom parku

Iako predsjednik Skupštine Srbije često ističe da mu je supruga najveći oslonac i životna podrška, Sanja se rijetko pojavljuje u javnosti. Zajedno se mogu vidjeti tek u nekim svečanim prilikama ili kada ruku pod ruku, u vrijeme izbora, izađu na glasačko mjesto.

Ivica je u intervjuu za magazin "Hello", između ostalog, ukazao i na značaj očuvanja tradicionalnih vrijednosti.

"I supruga i ja smo tradicionalno vaspitani. To znači da je porodica na prvom mjestu, i kad je dobro i kad je teško. Iz svojih porodica ponijeli smo vjeru da se i najveći izazovi mogu riješiti uz podršku najbližih, baš kao što su i najljepši trenuci kada smo zajedno. Griješi svako ko na nekoj drugoj strani traži sreću ili podršku. To smo naučili od naših roditelja i to se trudimo da prenesemo na našu djecu", ispričao je Dačić tada.

Govoreći o vaspitanju sina Luke i kćerke Andree, dodao je da se uvijek trudio da svaki slobodan trenutak posveti porodici.


Dječak ranjen u masakru u Beogradu operisan u Čikagu

Dječak ranjen u masakru u Beogradu operisan u Čikagu

"Mojoj supruzi je pripala uloga strogog roditelja, možda i zato što sam strogoću trošio na poslu. Šalu na stranu, mislim da sam svaki trenutak sa porodicom koristio da ga provedemo u dobroj atmosferi. Obaveze su mi uvijek odnosile mnogo vremena, pa su momenti kod kuće bili veoma dragocjeni", rekao je.

O tajni harmoničnog braka dugog skoro tri decenije, kaže:

"Ako je tajna da ljudi u braku treba da se vole i poštuju, i da to rade i poslije 30 i 50 godina zajedničkog života, onda neka bude tajna. Ipak, mislim da je to nešto što sa sobom nosi svako ko je odrastao u zdravoj porodičnoj sredini. Nije uvijek lako, ne postoji porodica bez problema, ali sve se može riješiti kada postoje ljubav, poštovanje i želja. To drži porodicu u skladu i na okupu".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.