Đurđev ispalio osam hitaca, pa se potom ubio

Ko je ubijeni Mirko Butulija?

  • 22.02.2019. 20:59

Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Predrag Đurđev ubio predsjednika AMSS Mirka Butuliju, a potom izvršio samoubistvo.

Direktor AMSS Mirko Butulija (43), na mjesto prvog čovjeka AMSS došao je u julu 2014. godine.

Butulija je prvi sa Balkana bio član Upravnog odbora FIA Regije 1, jedne od četiri regije koje čine Međunarodnu automobilsku federaciju (FIA), koja obuhvatajući nacionalne automobilske organizacije iz zemalja Evrope, Afrike i Bliskog Istoka ujedno čini i najveću regiju ove federacije, prenose beogradski mediji. 

Butulija je bio i predsjednik rukometnog kluba "Crvena zvezda", a od 2014. godine i potpredsjednik Rukometnog saveza Srbije. 

Sportski savez Srbije izabrao je 2018. godine Butuliju za potpredsjednika svoje Skupštine. 

Mirko Butilija bio je član Upravnog odbora Udruženja Trebinjaca "Jovan Dučić" i predsjednik moto-kluba "Stara Hercegovina", navode mediji.

Iza Butulije je ostalo četvoro djece.

Тагови:
  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.