Tužilaštvo u Smederevu

Koje životinje su zaista pronađene kod "Prve frizure Srbije"?

  • Извор: Телеграф
  • 31.10.2022. 21:09

Ljubiša Vasić, poznat kao "Prva frizura Srbije", uhapšen je početkom aprila ove godine zbog prostitucije, a prije nekoliko dana ponovo se našao pod lupom istražnih organa koji su u njegovom "pet-šopu" u Smederevu pronašli majmuna, kao i leteće vjeverice i neku vrstu činčile.

U isti mah, pojavila se vijest da su u velikoj akciji u Smederevu sve ukupno nađena četiri mrežasta pitona, loptasti pitona, četiri guštera "nilski varan", gušter "savanski varan", američki aligator, burmanski piton, bou konstriktor, sant bou i majmun "marmozet".

Vasiću od navedenih životinja zapravo pripada samo - majmun.

“U ovoj fazi nema krivične prijave. Kod Vasića su pronađene leteće vjeverice, neka vrsta činčila i majmun. Kod druge osobe nađen je aligator. Nema nikakvih dokaza da su čovjek sa aligatorom i Vasić u bilo kakvoj vezi, da se uopšte poznaju. Takođe nema dokaza da je osoba kod koje nađen aligator prodavala životinje ili ga je držao kao, da tako kažem, ljubimca. Policija sada prikuplja dokaze, pa ćemo tek onda da vidimo šta dalje. Uključeno je više organa u ovu istragu, zato se tužilašto ne oglašava zvanično, jer se još, da tako kažem, ‘ništa ne zna’. Sve životinje su predate u ‘Beo zoo vrt’”, rečeno je za Telegraf iz Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu. 

Podsjetimo, Ljubiša Vasić i konobar J. J. (62) uhapšeni su početkom aprila u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima, a policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se, kako smo naveli, dešavale "orgije" u tajnim sobama.

“Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta hapšen zbog prostitucije, ponovo u svojoj kafani drži djevojke. Policija je čekala da ih uhvati na djelu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama”, rečeno je tada iz istrage ovog slučaja.

Inače, Ljubiša Vasić prvi put je uhapšen 2002. godine zbog podvođenja djevojaka. Po izlasku, odmah je nastavio da se bavi istim "poslom". Javna je tajna bila da se posao odvijao u lokalu "Nina sa prenoćištem".

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)