Srbija

Kombijem prestizao juga i zamalo ga izgurao sa puta

  • Извор: Агенције
  • 19.11.2021. 08:03

Snimak ove bizarne i opasne nesreće završio je na društvenim mrežama, a oni koji su ga vidjeli imaju samo jedno pitanje za vozača kombija ko ti je dao dozvolu?!

Snimak koji je nastao na jednoj od dionica srpskih puteva šokirao je korisnike društvenih mreža, piše "Blic".

Naime, vozač zelenog kombija pokušao je po maglovitom vremenu da pretekne automobil.

Tom prilikom, krećući se neprimjerenom brzinom i vozeći opasno, on je prilikom preticanja uvidio da neće moći da uspije u svojoj namjeri, te je izgurao jugo s puta, koji je potom završio u travi.

Srećom, vozač koji se nalazio za volanom brzo je reagovao i kada ga je kombi prošao, vratio se na put, bez ikakvih posljedica.

Za sada nije poznato gdje se desila bizarna nesreća, te i da li je vozač zelenog kombija našao za shodno da se nakon nekog vremena zaustavi, te uputi izvinjenje vozaču juga.

U komentarima koji su nastupili ispod snimka, korisnici društvenih mreža nisi krili osjećanja šoka i bijesa, te su, uz bujicu pogrdnih komentara, uglavnom pisali "ko ti dade dozvolu", "sreća pa je u jugu bio normalan vozač", "Ovo je za zatvor".

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.