Мокрин

Коначно лијепе вијести: Пронађена дјевојчица нестала прије 15 дана

  • Извор: Блиц
  • 30.01.2024. 21:59

Јелена Г. (15) из Кикинде која је нестала 20. јануара у Мокрину, пронађена је синоћ, потврђено је "Блицу" из МУП-а.

Дјевојчица је добро и није повријеђена, пише "Блиц".

Тетка пронађене дјевојчице рекла је за поменути портал да је су сада напокон мирни, јер је Јелена нађена жива и здрава.

"Сада када знамо да је пронађена, много нам је лакше. Никада није одлазила на овако дуго, стварно смо се забринули. Чули смо да је пронађена синоћ и да је добро", каже она.

Подсјетимо, Јелена Г. (15) из Кикинде нестала је 20. јануара, а посљедњи су је видјели бака и дјед у Мокрину и од тада јој се изгубио сваки траг.


Ово има само на Балкану: Полиција зауставила полицију

Ово има само на Балкану: Полиција зауставила полицију

Како је тетка дјевојчице испричала раније у разговору за "Блиц“, дјевојчица је посљедњи пут виђена 20. јануара и од тада јој је искључен телефон и нико не може да је контактира.

"Бака и дјед који су њени старатељи су је посљедњи пут видјели у суботу око 13 сати и од тада је нема. Покушали смо да је зовемо на телефон, али је недоступна, искључила је телефон“, рекла је тада Емина, тетка нестале дјевојчице.

Емина је и вријеме Јелениног нестанка у разговору за поменути портал објаснила да је Јеленин нестанак полицији пријављен, а да су тада добили дојаву како је виђења на аутобуској станици у Кикинди.

"Кад смо објавили њену слику на Фејсбуку, добили смо дојаву да је виђена у Кикинди на аутобуској станици како купује карту за Нови Сад и улази у аутобус. Касније смо добили још једну дојаву, и тада су нам рекли да је Јелена у Београду и да је тамо побегла са дечком“, објаснила је раније узнемирена тетка.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: