Kristijan Golubović izveden iz Zadruge i saslušan zbog prijetnje ubistvom

  • 21.10.2020. 13:26

Kristijan Golubović izveden je jutros, 21. oktobra, iz rijalitija Zadruga u Šimanovcima, kako bi bio saslušan po prijavi Stanije Dobrojević zbog prijetnje ubistvom!

Golubović je saslušan u Rumi, gdje ga je Dobrojevićeva prijavila, nakon što je u Zadruzi izjavio sljedeće:

- Zaklinjem se sada u svoje dvoje djece da ću ubiti Staniju Dobrojević lično, ili preko mojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini zbog uvreda na račun djece. Ubiću svakoga ko mi uvrijedi dijete, po cijenu da idem 40 godina na robiju.

Stanija zbog ovih prijetnji još uvijek nije ušla u Zadrugu 4, iako je, po prvobitnom dogovoru, već trebalo da bude unutra.

- Danas je podnijeta krivična prijava. U rijaliti ne ulazim dok ne budu pogodni uslovi za to. Interesuju me samo javne mjere! Ugrožena mi je bezbjednosti i život. Ovaj sukob je počeo pod kamerama javno i datira od Farme 6, hoću da se ovo riješi pred narodom, nacijom, kamerama: JAVNO! Ne moram dalje više da se oglašavam, niti bilo šta da objašnjavam - navela je Stanija 17. septembra.

- A, po komentarima podrške i naroda, shvatila sam da im je sve jasnije nego i meni samoj. S ljubavlju, Stanija - objavila je tada.

Neposredno nakon izrečene prijetnje od strane Kristijana, Stanija je poručila sljedeće:

- Nisam vjerovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali nažalost moram kako bih na vrijeme reagovala... Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću?!!! Prije pet godina me je ovaj čovjek javno reketirao. Sad javno prijeti smrću!!!! Dosta više!!!

- Osim toga što ću podnijeti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nijemi već da reaguju! Ovo nije rijaliti, ni šoubiznis, ovo je moj život i meni se večeras javno prijetilo smrću!!! On je meni prvi psovao "ustašku" majku, čitavu familiju i mrtvog oca! Imate sve snimke za dokaze! A ja sam tek na kraju iznijela samo ono što su meni njegovi najbližI rekli: "Da dijete nije njegovo"! Bez ijedne uvrede djeteta! Ili žene! I onda idu javne prijetnje smrću?! Ma važi!

Тагови: