Није отишла празних руку

Кристина у центру града нашла коверту пуну пара: Овако је изгледао сусрет са власником

  • Извор: Телеграф
  • 21.03.2024. 21:13

Кристина је на фејсбук групи објавила да је пронашла коверту са новцем и у намери да дође до власника истакла је да онај ко се буде јавио мора знати тачну суму у њој.

"Нашла сам коверту са новцем у центру, између Улице Лазе Телечког и Мите Ружића. На коверти не постоје никакви подаци, осим што пише Роман. Једини начин како ћу знати чији је новац је тај што ће онај који га је изгубио, рећи тачну суму", рекла је Кристина из Новог Сада која је фотографију коверте објавила на групи "Новосађанке" на фејсбуку.

Она је за Телеграф описала сусрет са власником новца.

Убрзо се Кристини јавља власник коверте, а она открива како је изгледао њихов сусрет.

"Када сам се чула са власником, човјек је био јако ганут. По нашем договору видјели смо се око 17 часова и предала сам му новац, а он је мене частио са 50 евра. Није ми ништа рекао о намјери у вези новца, али је био видно ганут. Ипак је у питању било пуно новца и разумијем да му није било баш до приче", прича Кристина.

Како каже, када је видјела суму која је била у коверти, која је иначе била насред тротоара, прво што је помислила јесте "Боже, помози, да нађем власника", и тако је и било.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)