Lečićeva video ispovijest: "Svi misle da sam silovatelj, monstrum... Danijela, reci istinu..."

  • 25.03.2021. 09:51

- Danijela, ako sam te ikad u bilo kom trenutku, u bilo kom potezu ili nekoj misli ili možda slučajno gestom ili namernim gestom uvredio, povredio, ponizio... - rekao je Lečić

Glumac Branislav Lečić video porukom obratio se javnosti povodom optužbi Danjele Štajnfeld da ju je 2012. godine navodno silovao, prenosi Telegraf.

Lečić je u pomenutom videu rekao i da je dobio poziv od Tužilaštva i pričao u kakvoj situaciji se nalazi, a zatim se direktno obratio i Danijeli koja ga je optužila za navodno silovanje.

- Snimam ovaj video sa željom da se obratim javnosti Srbije zbog svega što se dešava zadnjih dana - rekao je Lečić na samom početku video snimka.

- Dobio sam poziv od Tužilaštva i moj odlazak tamo će biti u petak. Osetio sam da sam ja u medijima već osuđen. Da svi misle ili počinju da misle da sam ja silovatelj, monstrum, nasilnik, predator, podlac, licemer, je l' eto sposoban je za takav čin koji se zove silovanje žene - rekao je Lečić.

- Možda će sutra to biti i neki muškarac, možda će se sutra desiti da sam silovao i decu. Svaki čovek kome se ovakva stvar desi mora ozbiljno da se zapita za sebe i društvo kome pripada. Ova izjava me je mnogo povredila, kao i ljude koji su oko mene i koje volim - rekao je glumac, a zatim se obratio Danijeli.

- Danijela, ako sam te ikad u bilo kom trenutku, u bilo kom potezu ili nekoj misli ili možda slučajno gestom ili namernim gestom uvredio, povredio, ponizio... I ako sam bilo koju ženu na takav način uvredio da je ona stekla utisak da sam agresivac ili predator, onda se duboko i iskreno izvinjavam. Ja u svom životu nemam potrebu da se pravdam, ali meni su žene inspiracija za život - rekao je on Lečić u videu.

- One su i moj izazov i moja mašta i moja inspiracija. I uvek sam kroz život voleo žene, štitio žene i nikada nisam bio prema njima agresivan. Reci istinu Danijela, samo smo bili partneri u poslu. Ali, kao što u predstavi nije bilo realizacije našeg seksualnog odnosa, jer je tvoj lik bio zaljubljen u mog, nije se to desilo ni u životu - rekao je glumac.

On tvrdi da sa glumicom nikad nije imao "ni ljubavni odnos, ni seksualni, a pogotovo ne da je bilo silovanja", dok Danijela tvrdi suprotno.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?