Negotin

Majka Mirka (18) koji je pronađen mrtav neutješna: Zakasnili smo, sada je sve nebitno

  • 27.05.2021. 18:10

Mirko R. (18), iz Negotina, koji je nestao 24. maja, uveče pronađen je juče ujutru mrtav ispod mosta Glogovačke rijeke, na magistralnom putu Zaječar-Negotin, u blizini Salaša.

Prema prvim preliminarnim rezultatima obdukcije, povrede koje je mladić zadobio su višestruke, u vidu preloma raznih dijelova tijela i unutrašnjih organa, nastale padom sa visine, i smrt je bila trenutna. Prema prvim informacijama, ne postoji subjektivni faktor od strane nekog trećeg lica kao uzrok posljedica. Porodica je identifikovala tijelo, a vijest o tragičnoj smrti potresla je Negotince.

Da se radi o nestalom mladiću potvrdila je njegova majka Sanja, koja je nakon užasnih vijesti, smogla da kaže da joj je teško i da ne može da priča o uzrocima nestanka svog sina.

- Zakasnili smo i nismo uspjeli da spriječimo njegovu smrt. Sve ostalo je sada nebitno. Shvatite da mi je, kao majci, preteško i da ne mogu da pričam ni o uzrocima ni o njegovom nestanku. Situacija je specifična, a sudbine su ljudske različite - rekla je ona.

Nesrećna žena je dodala da je policija "odradila svoj dio posla kako treba".

- To je sve što mogu da kažem - zaključila je neutešna žena.

Da podsjetimo, beživotno tijelo mladića su uočili meštani okolnih sela, a policija je odmah po prijavi brzo stigla na lice mjesta. Izvršen je uvuiđaj od strane PU iz Zaječara, u prisustvu ljekara mrtvozornika. Više javno tužilaštvo u Zaječaru je naložilo obdukciju tijela koju su uradili obducenti Zavoda za sudsku medicinu iz Niša. Nesrećni mladić će biti sahranjen sutra na gradskom groblju u Negotinu.

Тагови: