Od novca kupila Audi

Makro otkrio: Elena čekala taksi kad je dobila ponudu, mnoga poznata imena bili klijenti

  • Извор: Курир
  • 23.11.2021. 08:41

Od para koje je dobila od političara, Elena je kupila Audi, a zavela je i ambasadora jedne evropske zemlje koji je provodio vikende s njom i nije žalio novca, kaže Maksimović, koji je dvije godine proveo u zatvoru.

Oženjeni srpski političar i ambasador jedne evropske zemlje u Srbiji dijelili su istu eskort damu iz čuvenog kataloga elitnih prostitutki, otkrio je u svojoj prvoj knjizi "Mnoga lica Marije Magdalene" najpoznatiji balkanski makro Mihailo Maksimović, koji je dvije godine proveo u zatvoru zbog organizovanja elitne prostitucije! Mihailo, koji je javnosti postao poznat kada je policija u njegovom laptopu pronašla katalog dama u kom su bila i neka poznata lica sa estrade, nije želio da otkrije ime žene koja je uspjevala da zavede moćne muškarce, ali je do detalja opisao kako je izgledao život žene koju je nazvao "pametnicom". On ju je u knjizi nazvao - Elena.

Moja ljubav košta

Završila je, kako piše Mihailo, dva fakulteta, perfektno govorila tri-četiri jezika i živjela u savršenom stanu u mirnoj ulici na Dedinju.

- Elena nije obilazila noćne klubove, niti je voljela da skreće pažnju javnosti, za razliku od većine njenih koleginica. Željela je novac, ali i „normalan“ život. Četiri dana u nedjelji je bila tajna dama iz kataloga, dok je za ostatak svijeta bila radnica marketinške agencije. U svijet prostitucije odlučila je da uđe sama, mnogo prije nego što je upoznala mene. Prvi novac od klijenta zaradila je kada je jednom starijem muškarcu, kog je upoznala dok je čekala taksi, na njegov poziv da se vide odgovorila: „Može, ali moja ljubav košta.“ Drugog je upoznala u baru.

Oprobala se potom u tom poslu u Dubaiju, ali se brzo vratila u Srbiju i tada ušla u Mihailov svijet.

- Elena je bila veoma posvećena svom poslu i tokom prve godine rada u firmi oko nje se stvorio krug klijenata koji su bili ozbiljni i uspješni ljudi. Postala im je stalna djevojka, nisu je mijjenjali. Njen omiljeni klijent bio je jedan političar - otkrio je Maksimović.

Političar se, kako je opisao, nikada nije javljao sam da zakaže viđenje sa Elenom, uvijek je zvao njegov vozač. Na prvom sastanku upravo je vozač saopštio Mihailu da političar "povremeno želi lijepo društvo, ali da ima jedan uslov - da djevojka nikome ne izgovori njegovo ime".

Тагови: