Lana Jovanović

Mala Lana konačno u šetnji: "Imala sam osećaj kao da sve vidi prvi put"

  • 06.07.2021. 18:08

Djevojčica Lana Jovanović, koja boluje od opake spinalne mišićne atrofije, konačno je izašla u šetnju sa roditeljima.

Fotografije njenog osmjeha i uživanja na ljetnom suncu, podijeljene su na Facebook stranici "Za Laninu životnu bitku".

"Danas smo bile prvi put u šetnji, danas je moja princeza prvi put uživala na suncu. Toliko se radovala kad je videla da idemo prema vratima da idemo napolje...dete željno svežeg vazduha, parka, sunca, ljudi, svega ... Imala sam osećaj kao da sve vidi prvi put. Toliko je bila srećna. I svima je slala poljupce dete puno ljubavi", navedeno je na pomenutoj stranici.

Kako se dodaje, ne može se reći da je sve sređeno, jer je ostao problem sa hranom. 

"Ustanovili su da ima refluks te želudac ne može da zadrži puno hrane i dolazi do povraćanja. Zato je dobila pumpu pa se hrani u kontinuitetu, 21 čas. Za sada je to neko nadamo se privremeno rešenje, radiće joj jos neke analize i pratiti je pa ćemo vremenom videti kako će se ona ponašati i kako će se planovi dalje odvijati. Mi smo srećni što smo izašli iz bolnice, hvala Bogu. Svi su bili odlični prema njoj i Lana je zavolela celo osoblje, samo im se smejala", navedeno je u objavi.

"Mi vas molimo da i dalje ostanete sa nama i pomognete nam u ovoj muci. Novac skupljamo i dalje jer nažalost nije kraj... Račun u Americi i dalje nam stoji nad glavom, ali takođe Lani će trebati i nova pomagala, možda i neke intervencije na želucu, tako da mi nastavljamo sa akcijom prikupljanja sredstava. Hvala vam za sve do sad, hvala vam za sve što ste uradili za nasu plavooku lepoticu. Hajde da nastavimo dalje sa onim istim žarom za pobedu kao i prošli put. Zavrtimo Fejsbuk, Instagram, bazare, poruke, sve što mislite da može da pomogne. Lana vam šalje veeeliki poljubac - 808 na 3030". zaklučuje se u objavi.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм