Spasilo ga što je pao na krov autmobila

Maloljetnik skočio sa devetospratnice

  • 17.09.2018. 07:23

Maloljetni mladić, rođen 2003. godine, skočio je sinoć sa vrha devetospratnice u centru Kikinde i preživio.

Prebačen je u kikindsku Opštoj bolnici gdje su mu ljekari ukazali pomoć, ali više detalja o stanju mladića nije saopšteno.


Život mladiću, prema prvim saznanjima, spasila srećna okolnost, jer je sa vrha zgrade od devet spratova pao na krov parkiranog automobila, a ne na pločnik. 

Kako su ispričale okupljene komšije, mladić ne živi u zgradi sa koje je skočio. Sve se, kažu, dogodilo oko 20:30 časova.

"Sreća pa je pao na krov parkiranog „mercedesa“, kao i to što su se iz šetnje vraćale dvije mlade doktorke. One su se nalazile preko puta ulice kada su čule snažan udarac. Prešle su put i vidjele mladića koji je pao i odmah su pozvale Hitnu pomoć, koja je stigla za dva minuta", pričale su okupljene komšije.

Svi okupljeni stanari devetospratnica, kako u Kikindi zovu dvije zgrade na početku Ulice Vojvodie Putnika, kažu da ne pamte da je Hitna pomoć stigla tako brzo i odmah je prevezla mladića u bolnicu.


Na licu mesta policija je izvršila uviđaj. Istraga o ovom događaju je u toku.

Тагови:
  • 23:35 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.