Oliver Antić

Mediji: Poginuli srpski ambasador bio prijavljen za obljubu kćerke

  • Извор: Блиц
  • 22.02.2022. 09:36

Mediji pišu da je nepunih mjesec dana prije nego što je poginuo u Portugalu protiv Olivera Antića, ambasadora Srbije u Portugalu, podnijeta privatna krivična prijava.

Podsjetimo, Antić je poginuo kada je pao s litice zvane Usta pakla. Ali, kako sada piše "Blic", protiv njega je podnijeta privatna krivična prijava u kojoj se tvrdi da je navodio na seks svoju kćerkicu koja je u tom trenutku imala 9 godina.

Privatnu krivičnu prijavu je 27. januara podnijela majka djevojčice. Prva strana tog dokumenta, sa punim imenom i prezimenom djevojčice, sinoć je objavljena i dijeljena na društvenim mrežama.

"Blic", kao i TV Prva, apelovali su na sve korisnike društvenih mreža da ne dijele taj dokument ako se na njemu vidi puno ime i prezime maloljetnice.

"Blicu" je sinoć nezvanično potvrđeno da je objavljena prva strana privatne krivične prijave u potpunosti autentična. U prijavi se Antić tereti za krivično djelo nedozvoljene polne radnje. Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", na svom Tviter nalogu je napisao da se pred Prvim sudom u Beogradu vodi postupak za oduzimanja starateljstva Antiću, kao i da je Fondaciji ta vijest potvrđena iz tužilaštva.

Antić je poginuo prije četiri dana prilikom pada u more sa litice zvane Usta pakla, koja je poznata turistička atrakcija u blizini Lisabona. Portugalski mediji tvrde da je riječ o samoubistvu, a Antićeva porodica da se radi o nesrećnom slučaju.

U privatnoj krivičnoj prijavi koju je majka djevojčice podnijela protiv Antića, on se tereti da je od ljeta 2020. do12. avgusta 2021. godine u svojoj kući u Beogradu navodio na seksualne radnje kćerkicu koja je u tom periodu imala devet, odnosno deset godina. 


(Foto: Tanjug)


Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)