Потребно прикупити средства

Милошу одстрањен бубрег којег му је донирала дјевојка, чека га нова трансплатација

  • Извор: Агенције
  • 11.01.2024. 12:38

Милош је успио да прикупи неопходна средства за трансплантацију бубрега у иностранству која је обављена 2.новембра 2023. године, али нажалост усљед компликација које су наступиле трансплантирани бубрег морао је бити одстрањен као и дио танког цријева.

Спроведено је антибиотско лијечење након ког се Милош вратио у Србију.

Милошу Марковићу (30) из Стрмова којем је дјевојка Марија донирала бубрег стање се погоршало након трансплатације која је обављена у Турској. Трансплантирани бубрег је одстрањен, а са њим и дио танког цријева. Kако би се Милошево стање побољшало потребно је у најкраћем року обавити нову трансплантацију бубрега за шта му је потребна помоћ свих хуманих људи.

Милошу је 2016. године дијагностификован мембраноприлиферативног ГМН иницијално манифестованог бубрежном инсуфицијенцијом, а од 2018. године отпочет је хемодијализни програм лијечења. Више пута је хоспитализован у Kлиници за нефрологију ВМА, а установљене дијагнозе су: Хронична болест бубрега 5. Степена, Хронични запаљенски бубрежни синдром-Дифузни мезангиокапиларни гломерулонепхритис.

Милош је успио да прикупи неопходна средства за трансплантацију бубрега у иностранству која је обављена 2.новембра 2023. године, али на жалост усљед компликација које су наступиле трансплантирани бубрег морао је бити одстрањен као и дио танког цријева. Спроведено је антибиотско лијечење након ког се Милош вратио у Србију.

Почетком децембра прошле године хитно је хоспитализован на ВМА усљед осјећаја опште слабости, екстремне малаксалости и осјећаја недостатка ваздуха.

Kако би се Милошево стање побољшало потребно је у најкраћем року обавити нову трансплантацију бубрега.

Милош није у могућности да самостално обезбиједи финансијска средства за лијечење у иностранству па се овим путем обраћа свим хуманим људима да му помогну својим донацијама јер нема времена за чекање.

Средства су му потребна за трансплантацију бубрега и лијечење у иностранству, лабораторијске анализе, контролне прегледе, лијекове, суплементе као и за путне трошкове и трошкове смјештаја у току лијечења.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    '''Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и одвешће вас на позната, мање позната, па чак и сасвим непозната мјеста.