Зрењанин

Мистерија нестанка лијепе Ане: Беба плакала у пола ноћи, муж видио да је нема

  • Извор: Агенције
  • 23.10.2023. 17:17

Информације су све још увијек исте. Немамо ништа ново. Надамо се најбољем, ријечи су сестре Ане Петровић (20) из Зрењанина која је нестала у Београду у ноћи између четвртка и петка, око два сата послије поноћи, и од ње још увијек нема ни трага ни гласа!

Пријатељица Ане рекла је да је Ана стално причала о кћеркици, да је јако везана за њу.

"Сви смо јако забринути. Желимо да се што прије врати кући. Све ћемо ријешити, само нека се врати. Ту смо јој као подршка“, рекла је она.

Муж јој послао поруку и видио да је нема

Како је Анина сестре од тетке раније испричала, Ана је посљедњи пут виђена у кући у Калуђерици у којој живи заједно са супругом и кћеркицом.

"То вече, Анин муж вратио се са посла и легао да спава. Она је остала сама са бебом, успављивала је. Око два ујутру муж јој је послао поруку да угрије млијеко, јер се беба пробудила и почела да плаче. С обзиром на то да Ана није одговарала, а беба није престала да плаче, њен супруг је устао и тада је схватио да је нема“, прича за "Блиц" забринута сестра.

Она тврди да су је од тада непрекидно звали, али јој је телефон био искључен. Такође, истиче да нико од породице и пријатеља не зна шта је Ана те вечери имала обучено.

"Њен телефон је искључен од тренутка када је отишла. Примили смо поруку да је била доступна тог јутра око шест ујутру, али је то трајало само пар секунди. Немамо информацију о томе шта је носила те вечери, али смо примијетили да недостаје розе ранац из куће“, наводи узнемирена сестра.

"Ану код куће чека једна дјевојчица од годину и по дана"

Она је истакла да је Ана јако повезана са кћеркицом, те да проводи сваки дан с њом, због чега им је невјероватно да је само тако напустила и оставила.

"Никада је не би напустила, зато нам је и чудно што је својевољно изашла из куће. Ово се досад није догађало. Забринути смо и желимо да је што прије пронађемо. Ану код куће чека једна дјевојчица која има годину и по дана“, прича саговорница.

Према ријечима Анине другарице, ништа није дало наслутити да ће се нешто тако десити.

"Била је прави дјевојчурак, позитивна. Причала је 24 сата о кћеркици Тари, сигурна сам да је не би оставила тек тако. Молимо све ако имају било какву информацију да се јаве!“, рекла је она.

Уколико неко има било какве информације у вези са нестанком Ане Петровић, можете се јавити у најближу полицијску станицу или на број: 060/62103-98


(Курир.рс/Блиц)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: