Pozlilo mu

Misterija riješena: Otkriveno šta je uzeo dječak iz Kragujevca

  • 08.09.2023. 16:57

Desetogodišnji dječak iz Kragujevca kojem je pozlilo dok se vraćao iz škole najvjerovatnije je uzeo babine i djedine lijekove za smirenje.

Prethodno je koristio sirup protiv temperature, saznaje danas Tanjug.

Direktor škole koju dječak pohađa Nenad Milovanović za Tanjug je ranije negirao navode pojedinih medija da je neko dao djetetu u školi nedozvoljene supstance.

Kovid se širi, a zemlje ćute

Kovid se širi, a zemlje ćute

Kako saznajemo, netačni su navodi da je dječak u četvrtak u školi uzeo bombonu, koja je, kako su pisali pojedini mediji, u sebi sadržala opijate.

Dječak je ispričao da je u kući babe i djede popio lijek, dok je prethodno koristio sirup za temperaturu jer je bolestan. Toksikološki nalaz se još čeka, dok je policija preuzela pojačane mjere kontrole u neposrednoj zoni škole koju dječak pohađa.

Sramne riječi žene koja je pokosila malog Matiju (2): Oglasila se i majka!

Sramne riječi žene koja je pokosila malog Matiju (2): Oglasila se i majka!

Dječak je smješten na kragujevačku Kliniku za pedijatriju i u stabilnom je stanju.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм