Horor kod Čačka

Mještani o brutalnom porodičnom nasilju - Žena je ležala zgrčena, naga i okružena krvlju, ovo je strašno

  • Извор: Курир
  • 31.08.2021. 13:58

Žena koju je muž pretukao motkom i tom prilikom joj otkinuo uvo, je konačno u stabilnom stanju i van životne opasnosti, potvrđeno je u Opštoj bolnici u Čačku.

Mještani čačanskog sela Zablaće zgroženi su nasiljem koje se dogodilo u njihovom mjestu. Juče ujutru su zatkeli strašan prizor, koji kako kaže, nikad neće zaboraviti.

- Žena je ležala zgrčena, naga i okružena krvlju. Nije znala gdje se nalazi i imala je podlive i posjekotine na licu. Ovo je zaista strašno što se desilo, a još gore je što se znalo da su i ranije imali problema, jer ga je i ranije prijavljivala policiji - pričaju mještani.

Kako su iz bolnice rekli ona je dovežena sa teškim tjelesnim povredama.

- Za sada su konstatovane teške povrede lice i posjekotine, prelom nekoliko rebara, a zbog velikih otoka na licu nastalih uslijed prebijanja maksilofacijalni hirurg ne može još uvijek da se izjasni da li je došlo do preloma sinusne kosti - rečeno je u bolnici.

U narednih nekoliko dana, ona će biti pod stalnim nadzorom ljekara i medicinskog osoblja jer otoci moraju biti sanirani kako bi se utvrdile dalje povrede.

Muškarcu koji je pretukao ženu odrđeno je zadržavanje od 48 sati. On je već imao i zabranu prilaska porodici.

(Izvor/Foto: Kurir)

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)