Čajetina

Mladić poginuo u požaru vozila: "Živio je sam, rano je ostao siroče, baka nedavno umrla"

  • Извор: Курир
  • 04.02.2022. 12:51

Jutros oko 4 časova u Čajetini dogodila se teška nesreća u kojoj je poginuo J. K. (32) sa Zlatibora.

On je nastradao kada se u Ulici Jovanke Jeftanović zapalio automobil marke "kia" u kom se nalazio, prenio je Kurir.

- Bio je dobar kao hljeb. Da si tražio od njega da skoči u vatru - skočio bi. Žaliće ga selo i pamtiti po dobrom - kažu o nastradalom mladiću mještani zlatiborskog sela Kobilja Glava ispod Tornika, prenosi Blic.

O stradalim mladiću cijelo ovo selo priča samo najbolje. Žitelji ovog dijela Zlatibora kažu da je J.K. živio od izvlačenja drva iz šume, ali i da se nije libio nijednog drugog posla.

- Jutros smo čuli užasne vijesti. Niko ovdje ne vjeruje na našeg J.K. više nema - ispričala je mještanka Kobilje Glave.

- Živio je sam. Rano je ostao siroče, otac mu je umro u 29. godini od srca. Podgajili su ga djeda i baba koja je nedavno umrla - kažu komšije.

J.K. je bio, pričaju, uvijek spreman da pomogne, vrijedan i radan. Čopor pasa lutalica prije nekoliko dana zaklao mu je nekoliko ovaca.

- Koliko sam čuo, prije nekoliko dana kupio je neka polovna kola, ali ne znam da li su to ova u kojima je stradao - kaže žitelj Kobilje Glave.

Više Javno Tužilaštvo u Užicu tokom dana će naložiti vanredni tehnički pregled vozila, kao i obdukciju tijela.

Na licu mjesta jutros se vide samo tragovi gareži, a auto je već odnijet. Koliko se može vidjeti, nema tragova da je auto udario u nanos pored puta. Neki od očevidaca ispričali su nam da su vidjeli vozilo koje gori, da su vatrogasci brzo stigli i da je auto u trenutku dok je gorio stajao pored puta na parkingu.

Nezvanično, pominje se mogućnost da je na vozilu najprije vatra izbila u predjelu jednog od točkova pa se pretpostavlja da je možda vozilo šlajfovalo u mjestu i da je tako došlo do izbijanja vatre.

Тагови:
  • 10:00 Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

    'Васкршња литургија из Храма Христа Спаситеља у Бањалуци

  • 12:00 Васкршња прича

    '''Васкршња прича

  • 16:00 Васкршња посланица 2024.

    'Васкршња посланица 2024.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.