Miloš i Snežana sezonski radili u Crnoj Gori

Mladića i djevojku u Bečićima pregazila ćerka bogataša iz Budve

  • 20.07.2018. 07:27

Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana poginuo je u noći između utorka i srijede u Bečićima, a njegova vjerenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško je povrijeđena kada ih je na bulevaru pokosio automobil budvanskih tablica koji je vozila E.A. (23).

Miloš je preminuo na licu mjesta, a Snežana je sa teškim povredama grudnog koša i glave smještena u bolnicu u Risnu.


Miloš i Snežana su prije nekoliko mjeseci došli u Crnu Goru i sezonski su radili u Bečićima. Prema informacijama, i Snežanina rođena sestra Anica je otišla sa njima da radi, ali kobne noći nije bila u njihovom društvu.

Na njih je naletio automobil budvanskih tablica, a od siline udarca Miloš je preminuo na licu mjesta, a Snežana zadobila teške povrede i ljekari joj se bore za život.

Pregazila ih ćerka vlasnika hotela na Svetom Stefanu

Emina Adrović (23) iz Budve, koja je pregazila mladića i djevojku, ćerka je vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu.
-

Emina je ćerka bivšeg policajca, koji je sagradio luksuzni hotel - dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom ljeta je pomagala ocu u vođenju hotela, u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je da je i menadžer hotela.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na prijedlog tužilaštva Emini Adrović odredio je pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom je prebačena u istražni zatvor u Spužu.

Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od 120 kilometara na sat kada je naletjela na mladi par i tom prilikom ih pokosila.

Miloš Vukomanović iz Zvečana, pored Kosovske Mitrovice, sa Snežanom Rudinac iz Kraljeva upoznao se u Vrnjačkoj Banji na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam, na kojem su oboje studirali.

Iako je Snežana završila fakultet, Milošu je bilo ostalo još par ispita.

Snežana i Miloš bili su u vezi četiri godine, i trebalo je uskoro da prave i svadbu.

Veliku ljubav su prošle godine krunisali vjeridbom, a onda ovog ljeta zajedno, i sa sestrom Anicom, otišli u Bečiće da zarade novac, kako bi napravili svadbu kada se vrate.

Otac Radomir i majka Nada su par sati nakon što se stravična nesreća dogodila, krenuli u Crnu Goru i u bolnicu u Risnu. Prva njihova komšinica, Milica Veljović, sa suzama u očima rekla je novinarima da je riječ o predivnoj porodici.

Par koji je bahati vozač automobila udario, vraćao se pješice s posla. 

Miloš je sahranjen juče na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, nakon što su kosovske privremene vlasti dopustile da njegovo tijelo bude dopremljeno iz Crne Gore.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм