ATV

Kako je uhapšen trostruki ubica

Monstruma 10 policajaca nosilo do "marice"

 • 27.05.2019. 13:51

Nakon tri dana skrivanja danas je uhapšen trostruki ubica Goran Janković (37). On je osumnjičen da je u petak u Novom Sadu, čekićem ubio suprugu Mirjanu (32), taštu Nadu Pajić (57) i tasta Branislava Pajića (57).

U Novosadskoj policiji su potvrdili da je bjegunac Goran janković uhvaćen poslije tri dana potrage u kojoj su učestvovali svi sektori Minsitarstva unutrašnjih poslova.

Hapšenje se dogodilo nedaleko od Bordogradilišta, a Ribarsko ostrvo i okolina bili su prepuni žanadrmerije i policije naoružane dugim cijevima.

Za sada nije saopšteno gdje se bjegunac tačno nalazio i šta je radio proteklih dana, a policija i žandarmerija su proteklog vikenda stalno češljali obalu Dunava, od Novog Sada do Futoga.

Svjedok hapšenja za 021.rs navodi da je Janković uhapšen u crnoj jakni i crnim farmericama, nakon što su cijelo prijepodne pripadnici policije i žandarmerije pretraživali Šodroš i Ribarsko ostrvo.

"Pripadnici MUP-a su od jutros bili ovde na Ribarskom ostrvu i okolini. Kada sm dolazio jutros vidio sam i da su napravili blokadu, lijevak kod bivšeg Brodogradilišta i Kasarne Mornarice. Videli smo ih svuda po Ribarskom ostrvu i kako šetaju po Šodrošu, zavirivali su u svaki žbun, kuću i drvorište, a nama su pokazivlai fotografije osumnjičenog i pitali da li smo ga vidjeli. Negdje oko 11:30 časova smo vidjeli da svi trče ka jednom od šumaraka i bukvalno su 10 pripadnika žandarmerije nosili čovjeka i ubacili ga u maricu. Komšija koji je bio bliži je u tom mladiću prepoznao osobu sa fotografije koju su nam prethodno pokazivali," ispričao je svjedok za 021.rs.

(Foto: Kurir)

 • 20:30 Револуција 1917

  Револуција 1917

 • 21:00 Емисија: Ћирилица

  Ауторска емисија Миломира Марића.

 • 23:20 Муззик топ 20

  Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

 • 00:30 Ноћни програм

  Ноћни програм